Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Vineri, 03 Aprilie 2020 15:56

Seminarul on-line de dezvoltare profesională în problematica mentoratului

La 2 aprilie curent, 9 profesori universitari de la Universitatea de Stat din Comrat, alături de reprezentanții universităților-partenere: Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, utilizând platforma Privesc.Eu, au participat la un seminar on-line de dezvoltare profesională cu privire la problematica mentoratului.

Activitatea în cauză s-a realizat în cadrul proiectului „Promovarea și dezvoltarea educației interculturale în formarea inițială a cadrelor didactice” (EIC), sprijinit de Fundația „Copiii Pestalozzi” din Elveția, coordonatorul național CE PRO DIDACTICA.

Evenimentul a avut ca scop evaluarea nivelului de implementare a achizițiilor, deducerea experiențelor învățate referitor la identificarea trăsăturilor mentoratului de success, fiind desfășurat în formă de Follow-up.

Formatorii Valentina Chicu și Serghei Lîsenco cu înalt profesionism au facilitat demersul activității provocând participanții să împărtășească experiențe pedagogice cu referire la implementarea dialogului reflexiv în mediul academic din perspectiva interculturalității.

Cocomitent, informație despre evenimentul desfășurat o găsiți pe site-ul CE PRO DIDACTICA și a proiectului EIC:

http://prodidactica.md/seminarul-de-follow-up-in-problematica-mentoratului-de-insertie-profesionala/                                                                

Ianioglo Maria, dr., conf.univ,

coordonator instit. proiect EIC 

Prev Next